Andere gingen je voor

Wij maken jouw tuin compleet

0
Tevreden klanten
0
Tuinen in onderhoud
0
Tuinen aangelegd​
0
Jaren ervaring

Een ontwerp start met jouw wensen

Ontwerp

Bij Tovo Tuinen hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering. We vinden het belangrijk om onze klanten goed te leren kennen, zodat we hun wensen en behoeften op een juiste manier kunnen vertalen naar een doordacht tuinontwerp. Tijdens een uitgebreid intakegesprek bespreken we niet alleen de functionele aspecten van de tuin, zoals gewenste functies en indeling, maar ook de gewenste sfeer en stijl van de tuin. Hierbij kijken we naar de esthetische voorkeuren van onze klanten, maar ook naar factoren zoals de omgeving, de stand van de zon en het gebruik van kleuren. 

Van blauwdruk naar werkelijkheid

Tuinaanleg

Zodra het ontwerp definitief is, gaan we over op de tuinaanleg. Hierbij maken we gebruik van hoogwaardige materialen en technieken om ervoor te zorgen dat de tuin niet alleen mooi is, maar ook functioneel en duurzaam. We werken met een team van ervaren hoveniers die beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om de tuin van onze klanten tot in de puntjes te realiseren.

Je tuin in perfecte staat

Onderhoud

Nu de tuinaanleg compleet is verwacht je misschien dat ons werk er op zit. Maar niets is minder waar want we begrijpen dat het onderhouden van deze tuin een tijdrovende klus kan zijn. Daarom bieden we ook tuinonderhoudsdiensten aan. Hierbij nemen we het complete onderhoud van de tuin uit handen van onze klanten. Dit varieert van het maaien van gazons en het snoeien van struiken tot het bemesten van planten en het onderhouden van de vijver. Op deze manier kunnen onze klanten blijven genieten van hun prachtige tuin, zonder zich zorgen te maken over het onderhoud.

Hier liggen onze expertises

De gezondheid van je tuin is ontzettend belangrijk. Met meerdere jaren ervaring en uitgerust met de nieuwste apparatuur zorgen wij ervoor dat je tuin op de juiste manier wordt onderhouden.
Vakkundig onderhoud
4
We begrijpen dat jouw sierbestrating een waardevolle investering is en een belangrijk onderdeel van jouw leefomgeving. Daarom zorgen we ervoor dat we ons werk doen met de grootste zorg en aandacht voor detail.
Vakkundig (sier)bestrating
4
Ben je opzoek naar een nieuwe schutting of heb je een bestaande schutting die aan onderhoud toe is, bij ons kun je rekenen op hoogwaardige dienstverlening en een professionele aanpak.
Schuttings plaatsen
4
We zijn zeer ervaren met het plaatsen van overkapping voor jouw terras, tuin of oprit. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw specifieke behoeften en budget.

Overkapping
4

Van ontmoeting naar uitzicht

Ben je overtuigd?