Hoe kunnen we helpen?

Een mooie en goede tuin begint met een doordacht tuinontwerp. Tovo Tuinen adviseert u graag om uw nieuwe of bestaande tuin uit te denken en te tekenen. Door onze ervaring als hovenier kunnen wij u van dienst zijn van ontwerp tot de uiteindelijke realisatie van uw tuin. Voor zowel een grote als een kleine tuin, een particuliere of bedrijfstuin; wij gaan graag de uitdaging aan om voor u een passend tuinontwerp te maken.

We komen graag, geheel vrijblijvend, bij u langs om uw wensen, ideeën en vragen met u te bespreken en in kaart te brengen. We kijken gericht naar uw woonsituatie, de omgeving en de ligging van de tuin. Nadat we alles met u besproken hebben gaan wij de tuin inmeten en alle besproken tuinwensen omzetten in een ontwerp.

Dit eerste ontwerp presenteren we bij onze tweede de afspraak. Tijdens deze afspraak kunnen de plannen concreter worden uitgewerkt en kunnen, indien nodig, nog aanpassingen worden doorgevoerd.

Indien u akkoord gaat met het ontwerp, zullen we een vrijblijvende offerte opstellen en deze naar u mailen. Hierna kunnen we overgaan tot een uitgewerkt tuinontwerp met eventueel bijbehorend bestratingsplan, lichtplan en/of leidingenplan.

Wij streven naar een kwalitatief hoogstaande tuin waarin u nog jaren plezier gaat beleven!