Hoe kunnen we helpen?

Bij het aanleggen van een tuin komt veel kijken. Daarom komen wij het liefst, vrijblijvend, bij u langs. We kunnen dan makkelijker uw wensen bespreken en kijken of deze te realiseren zijn.

Het ontwerp van uw tuin word door ons verzorgd. Een efficient plan van aanpak is de basis voor een succesvolle tuinaanleg. Uw tuin wordt op maat ontworpen en op vakkundige wijze aangelegd. Hoe we dat doen kunt u hier lezen.

Voordat we gaan beginnen met de aanleg of renovatie van uw tuin maken wij altijd eerst een offerte op. Zo heeft u een duidelijk beeld van de werkzaamheden en wat de bijbehorende kosten zijn.

Waarom is het verstandig om een tuinontwerp te laten maken?

Om ervoor te zorgen dat de tuin helemaal naar uw wens wordt aangelegd is het belangrijk dat we weten waar u naar op zoek bent.

Stel uzelf een aantal vragen voordat we aan het ontwerp beginnen. Waar ziet u uzelf eten of lekker in de zon liggen? Heb ik kinderen en waar gaan deze straks spelen? Waar ga ik mijn tuinkussens opbergen? Heb ik voldoende privacy in mijn tuin of kan dit gerealiseerd worden?
De antwoorden op deze vragen nemen wij mee in ons ontwerp en zo helpen wij u met een passend advies.

Vaak is het ook handig om van tevoren een budget aan te geven. Dan weten wij waar we rekening mee moeten houden, in materiaalkeuze bijvoorbeeld.